Demo Detroit: Become Human is morgen beschikbaar

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Demo Detroit: Become Human is morgen beschikbaar

De release van Detroit: Become Human komt steeds dichterbij en het duurt het nog maar een maand voor we in de wereld van androids kunnen duiken. Gelukkig krijgen we voor die tijd al een voorproefje, want morgen komt er een demo beschikbaar voor de game.

In de demo speel je de eerste scène uit het spel: Hostage. Na het spelen van dit eerste deel, vertelt de uitvoerend producent, Guillaume de Fondaumière over de uitvoering van het project. Hierin gaat hij in op de vier jaar dat de game in ontwikkeling was. Tijdens deze periode gingen ze door een rollercoaster aan emoties. Daardoor sluiten hij en zijn team deze periode met een trots gevoel af.

Fondaumière wil daarom alle stemacteurs, componisten, artiesten, partners die meewerkten aan het spel bedanken. Daarnaast wil hij vooral Sony en de gehele PlayStation-familie in het zonnetje zetten voor het behaalde resultaat.

Wie graag meer wil weten over Detroit: Become Human, verwijs ik graag door naar de hands-on.Detroit: Become Human verschijnt op 25 mei exclusief voor PlayStation 4.