“Deep Dive” trailer toont eerste beelden AC Chronicles: India

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
“Deep Dive” trailer toont eerste beelden AC Chronicles: India

Met de release van het tweede deel in de Assassin’s Creed Chronicles reeks in het verschiet is het niet meer dan gewoonlijk dat Ubisoft de wachtende fans trakteert op een informatieve launchtrailer. Genaamd “Deep Dive” worden de kernelementen van de game uitgelegd. Voor het eerst maken we kennis met de nieuwe protagonist, Arbaaz Mir, een Indische assassin die erop gebrand is terug te halen wat van hem is.

Nadat we eerder in Assassin’s Creed Chronicles: China al kennis hebben gemaakt met de 2.5D sidescrolling gameplay zet Ubisoft deze lijn met het tweede deel voort, alleen dan in India gedurende het jaar 1841. Spelend met een assassin genaamd Arbaaz Mir begeef je je midden in een conflict tussen het Sikh Rijk en de Britse Oost-Indische Compagnie. Wanneer een Meester Tempelier ten tonele verschijnt met een artefact dat ooit in het bezit van zijn eigen Broederschap was, is het aan jou om het item wederom te bemachtigen. Al zal dat lang niet je grootste zorg zijn.

Mocht je nu al helemaal zin hebben gekregen in de game, dan is er goed nieuws te melden. De game zal namelijk over minder dan een week al te downloaden zijn op Steam, in de PlayStation 4 Store en op de Marketplace van de Xbox One, om precies te zijn op 12 januari.