Deals: The Legend of Zelda weken

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Deals: The Legend of Zelda weken

Wacht eens even, de zomer is voorbij. Betekent dat dan… Jazeker! Nog maar een schamele twee weken voordat we de langverwachte game Hyrule Warriors met open armen mogen verwelkomen!

Hartje zomer schreven we nog een hands-on over de nieuwe Dynasty Warriors game en in augustus vertelden we jullie over de hartverwarmende Collector’s Edition. Nu is het september; de maand waarin de release van de nieuwe Warriors game plaatsvindt. Om dit te vieren, kiest gameontwikkelaar Nintendo voor ‘The Legend of Zelda-weken’ in de e-shop.

Tot en met 19 september zijn er iedere week andere Zelda games te koop tegen een aantrekkelijke prijs, zodat je je achtergrond als Link nog even kunt aanscherpen alvorens hem te ontmoeten in zijn rol als Warrior. Als je één van de titels uit The Legend of Zelda-weken aanschaft, krijg je bovendien 10% korting op Hyrule Warrios (van 19 t/m 26 september 2014). De moeite waard dus om eens een kijkje te nemen.

Onze fellow gamers aan de andere kant van de Atlantische Ocean mogen ook nog eens profiteren van de Super Smashing Sale. Om de release van de nieuwste Super Smash Bros. te vieren zet de Nintendo e-shop daar namelijk iedere week een aantal Smash ‘sterren’ in de spotlight. Games waarin deze strijders de hoofdrol spelen zijn 33% afgeprijsd. Mocht je dus een shipping adres hebben in The States, zeker doen!