Deals: GOG.com Birthday Promo

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Deals: GOG.com Birthday Promo

Online game- en filmdistributeur GOG.com bestaat zes jaar! Om dat te vieren is een groot aantal toptitels nu te krijgen voor een wel héél lage prijs. Dat willen we onze trouwe lezers natuurlijk niet onthouden, dus neem snel even een kijkje op GOG.com.

Een greep uit het aanbod:

Rayman Forever
€4,49 €1,59
Rollercoaster Tycoon Deluxe
€4,49 €1,59
Witcher: The Enhanced Edition
€7,49 €1,59

GOG.com is een digitaal distributie platform voor PC games en films. Het aanbod van GOG.com varieert van all-time classics tot Indie games en is geheel DRM vrij. Dat wil zeggen dat er geen copy protection op de producten zit, zodat klanten volledig gebruik kunnen maken van hun aankopen. Zo is het bijvoorbeeld gewoon mogelijk om back-ups te maken van de bij GOG aangekochte games.

Zelf een game-ontwikkelaar? Dan kun je je game aanbieden bij GOG.com. Het platform zal jou op haar beurt betalen in royalties, waarbij jij 60 tot 70 procent van de omzet krijgt. GOG.com beweert ieder spel zorgvuldig te bekijken alvorens te beslissen of het spel op de website zal worden aangeboden. Als GOG.com je spel weigert voorzien ze je van een eerlijke feedback, zodat je nooit met vraagtekens komt te zitten. Sinds kort is hetzelfde mogelijk voor filmproducenten.

Let op: Deze deal is geldig t/m 11-09-2014 00:00