Dead Island Survivors is nu beschikbaar voor iOS en Android

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Dead Island Survivors is nu beschikbaar voor iOS en Android

Het is alweer bijna vier jaar geleden dat we iets gehoord hebben van de Dead Island-reeks. Omdat dit toch vrij lang is komen de makers nu met Dead Island Survivors op de proppen. De game is nu beschikbaar voor Android en iOS.

In deze free-to-play heruitgave van Dead Island bouwen spelers hun eigen basis. Omdat deze beschermd moet worden, moeten gebruikers vallen leggen en geschuttorens bouwen. Naast vallen kunnen gamers ook muren bouwen en de zombies weg van hun basis leiden. Naast het bouwen krijgen personen ook de kans om zelf tegen deze ondoden te vechten. Dit aan de hand van verscheidene wapens en gebruiksvoorwerpen. Gelukkig sta je er in deze titel niet alleen voor. Zij die dat willen kunnen namelijk de hulp inroepen van andere overlevers.

Geheel nieuw is deze game echter niet. In 2016 konden spelers in bepaalde regio’s al aan de slag met een demoversie van de game. Aangezien een testperiode van twee jaar wat aan de lange kant is, brengen uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Fishlabs de titel officieel uit. Hierdoor is de game nu te downloaden via de App Store en Google Play.