De stekker gaat eruit bij Sleeping Dogs spin-off Triad Wars

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
De stekker gaat eruit bij Sleeping Dogs spin-off Triad Wars

Hoewel Sleeping Dogs door een hele hoop mensen bejubeld werd, lijkt het erop dat diens spin-off, Triad Wars, nooit officieel het levenslicht gaat zien. Nadat eerder dit jaar de closed beta van start ging, heeft de ontwikkelaar ervan, United Front Games, op hun forum aangegeven het project stop te zetten. 

Hoewel de ontwikkelaar spreekt over een grote schare Enforcers┬ádie sinds de launch van de b├Ęta Hong Kong onveilig hebben gemaakt, moet men bij United Front Games ook eerlijk toegeven dat het gewoon niet hetgeen is wat het hoort te zijn, en dat daarom de stekker eruit gaat.

“Sinds het begin van de Triad Wars Closed beta dit jaar hebben ijverige Enforcers ongebreideld door de straten van Hong Kong gerend, rivalen gedood en Empires gebouwd. Gedurende deze tijd hebben we immens veel feedback, informatie en game data vergaard. We genoten┬áervan om te zien hoe jullie Triad Wars speelden, maar weten ook dat het voor velen niet geschikt was en laten jullie daarom dan ook weten dat we de b├Ęta en service gaan sluiten op 20 januari 2016.”

Gedurende de laatste vier weken kunnen spelers gewoon de b├Ęta blijven spelen, al zal er geen mogelijkheid meer zijn om in-game┬ágeld te kopen.┬áVanaf heden zal dit Gold gratis beschikbaar worden gesteld voor eenieder die de laatste vier weken wil blijven spelen. Mensen die nog betaald Gold over hebben kunnen binnenkort restitutie voor aanvragen. Binnen aanzienlijke tijd zal United Front Games aangeven hoe dit aangevraagd kan worden.