De Sims 4: Jaargetijden aangekondigd door EA

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
De Sims 4: Jaargetijden aangekondigd door EA

Het voordeel aan de wereld in De Sims 4 is dat het altijd lekker zonnig is en je je Sims net zo kunt aankleden als je zelf wilt. Daar komt echter verandering in met de nieuwe De Sims 4-uitbreiding Jaargetijden. Gelukkig betekent dat dat je mag ook shoppen voor nieuwe outfits voor je Sims.

Net als de uitbreiding Seizoenen voor De Sims 3 voegt De Sims 4: Jaargetijden de verschillende seizoenen aan de game toe. Dat betekent dus sneeuwpoppen bouwen, op regenachtige dagen binnen zitten en lekker badderen in een zwembad. In de trailer van EA krijgen we vast een voorproefje van de jaargetijden:

Naast lente, zomer, herfst en winter komt er ook een extra wereld bij en krijgen de Sims allerlei voorwerpen en kledingstukken om op de jaargetijden in te spelen. Denk aan kerstbomen, nieuwe bikini’s en regenlaarzen.

Ook kun je in de trailer in ieder geval één nieuwe hobby voor je Sims spotten, want het is met Jaargetijden mogelijk om imker te worden en je eigen bijenkolonie erop na te houden. De Sims 4: Jaargetijden komt op 22 juni uit voor pc en Mac. Het is nog niet bekend of de uitbreiding ook naar de consoleversie van de game komt.

De laatste nieuwe grote contentupdate voor De Sims 4 was Jungleavonturen. De review van deze uitbreiding lees je hier.