De Sims 4 Aan het Werk-uitbreiding in maart naar de consoles

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
De Sims 4 Aan het Werk-uitbreiding in maart naar de consoles

Liefhebbers van de De Sims 4 kunnen in maart weer volop aan de slag met de console-versie van de game. Er komt namelijk een nieuwe uitbreiding aan die weer een flinke lading aan nieuw materiaal levert. 

De Sims 4 Aan het Werk is op 20 maart 2018 speelbaar en richt zich zoals de titel al doet vermoeden op je werkende Sims. Zo zijn er onder andere drie nieuwe carrières toegevoegd waaronder arts, zodat je patiënten kunt behandelen, opereren of baby’s ter wereld kunt brengen. Ook kunnen spelers misdaden oplossen als rechercheur. Hiermee kunnen ze plaatsen delict onderzoeken, Sims ondervragen of criminelen arresteren. Tot slot is er nog de wetenschapper waarmee je allerlei uitvindingen kunt doen. Ook kunnen spelers kiezen tussen goed en kwaad waardoor je uitvindingen een ander effect krijgen.

Naast drie nieuwe beroepen kunnen Sims nu ook een eigen winkel starten. Zo kunnen ze zich specialiseren tot bakkerij, kledingwinkel, kunstgalerie of boekwinkel. Zoals we gewend zijn van de uitbreidingen zullen er genoeg nieuwe voorwerpen en locaties worden toegevoegd om je huizen mee aan te kleden. Ook heeft EA bekend gemaakt dat er buitenaardse wezens naar de Sims 4 komen die weer een hele andere dimensie toevoegen.

De Sims 4 Aan het Werk is op 20 maart 2018 beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4.