De PlayStation Plus-games voor augustus

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
De PlayStation Plus-games voor augustus

Naast een releaselijst hebben we op het einde van elke maand ook een vaste afspraak met de bekendmaking van de gratis PlayStation Plus-games van volgende maand. Zo gezegd, zo gedaan en hieronder vind je de gratis titels van de maand augustus voor de abonnementsdienst van Sony.

Net zoals vorige maand krijgen spelers met een PlayStation Plus-lidmaatschap twee gratis games om te downloaden en te spelen. Beide titels kunnen we downloaden vanaf dinsdag 6 augustus.

Wipeout Omega Collection

Deze futuristische Mario Kart-achtige titel bundelt Wipeout HD, de Wipeout HD Fury-uitbreiding en Wipeout 2048 in een collectie. Tijdens deze game kruipen spelers achter het stuur van een futuristisch, met wapens uitgerust vliegtuig. Dankzij dit samenraapsel bevat deze game 26 parcours, 46 vliegtuigen, zowel nieuwe als oude muziek en verschillende speltypen. Dankzij die laatste nemen twee spelers het via een gedeeld scherm op tegen elkaar. Gebruikers die liever online gaan nemen deel aan wedstrijden voor in totaal acht spelers. De game is ook te spelen met een VR-bril.

Sniper Elite 4

In deze tactische third-person shooter kruipen spelers in de huid van de elite sluipschutter Karl Fairburn. Hij reist in de game af naar het Italië van 1943 en probeert met het verzet de Nazi-Duitse invasie te ontmantelen. Naast schieten maken we ook gebruik van al dan niet explosieve vallen en aanvallen van dichtbij. Als we echter op een doelwit schieten dan zien we via de röntgen-camera welke schade je projectiel aanricht. Daarnaast krijgen spelers ook de kans om de verhaalmodus zowel alleen als met twee tot vier spelers aan te vatten. Ook bevat deze vierde Sniper Elite-titel een competitieve multiplayer-modus voor in totaal twaalf spelers.