De PlayStation Plus-games van oktober zijn bekend

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
De PlayStation Plus-games van oktober zijn bekend

Het einde van de maand september nadert en we weten allemaal wat dat betekent: nieuwe PS Plus-games om te downloaden. Sony maakte bekend welke gratis games mensen met een abonnement volgende maand binnen kunnen slepen.

Er komen deze maand zes games beschikbaar, twee voor de PlayStation 4, twee voor de PlayStation 3 waarvan één cross-buy met de PlayStation 4 en twee voor de PS Vita, allebei zijn tevens cross-buy voor de PlayStation 4.

Friday the 13th: The Game (PS4)

Spelers nemen het online tegen elkaar op in Friday the 13th: The Game. Je speelt als Jason Voorhees of een van de mensen die jammer genoeg op het kamp aanwezig zijn. De game verscheen in mei 2017 en er waren hoge verwachtingen, maar helaas werd de game niet zo goed ontvangen.

Laser League (PS4)

Ook Laser League betreft een multiplayergame. De game biedt je de mogelijkheid om je eigen reflexen te testen. Dit begint simpel, maar wordt al snel moeilijk wanneer je het in teams tegen elkaar op moet nemen.

Master Reboot (PS3)

In Master Reboot betreed je een wereld waar de dood niet langer het einde betekent. Je eigen herinneringen zijn daar voor iedereen om te beleven. Je ziel is compleet onsterfelijk.

The Bridge (PS3, cross-buy met PS4 en PS Vita)

The Bridge is een puzzelgame die spelers dwingt om diens perspectief op physics opnieuw te bekijken. Dit alles volledig in de stijl van de kunstenaar M.C. Escher.

Rocketbirds 2: Evolution (PS Vita, cross-buy met PS4)

Deze top down shooter plaatst je in de rol van een kip. Dit is echter geen normale kip, maar een geheim agent wiens taak het is om een slecht pinguïn-mastermind uit te schakelen.

2064: Read Only Memories (PS Vita, cross-buy met PS4)

2064: Read Only Memories is een cyberpunk thriller die een klassiek avontuur wil combineren met een goed verhaal. Je stapt in de schoenen van een journalist die achter een enorm complot komt.