De PlayStation Plus-games van maart zijn bekend

De PlayStation Plus-games van maart zijn bekend

Het is alweer maart en dat betekent dat de gratis games voor PlayStation Plus-leden bekend zijn gemaakt. Mensen die beschikken over PS Plus kunnen vanaf 6 maart de volgende games gratis downloaden en spelen.

Zoals elke maand is het weer tijd voor de nieuw aangekondigde PlayStation Plus-games. Vanaf 6 maart kunnen gamers die PS Plus hebben de volgende games gratis downloaden en spelen. Er komen twee games beschikbaar voor de PlayStation 4, twee games voor de PlayStation 3, twee games voor de PlayStation Vita en er zijn veel kortingen in de PS Store.

Bloodborne (PS4)

Ga op avontuur in de vervloekte stad Yharnam en ontdek het gevaar dat in elke hoek schuilt. Wees op je hoede en zorg dat je bereid bent om vaak te sterven, want in deze angstaanjagende wereld moet je wel ontdekken om te overleven.

Ratchet & Clank (PS4)

Beleef opnieuw het avontuur van Ratchet & Clank in deze gloednieuwe game die een twist geeft aan het originele verhaal van de PlayStation 2-game. Daarnaast is het één van de grafisch meest indrukwekkende spellen op de PlayStation 4.

Legend of Kay Anniversary (PS3)

Deze remaster van de originele indie-game brengt betere texturen, betere en gedetailleerdere karaktermodellen en beter geluid. Deze oldskool platformer uit de PlayStation 2-generatie gaat er dan ook voor zorgen dat je een nostalgisch gevoel krijgt.

Mighty No. 9 (PS3)

Deze actie-platformer, die werd uitgebracht door Deep Silver, heeft velen teleurgesteld. Dat is niet zo gek, want er werd een spirituele opvolger van Mega Man beloofd en die belofte werd volgens velen niet nagekomen. Vanaf 6 maart kun je daar nu dus zelf achter komen, mits je een PlayStation Plus-abonnement hebt.

Claire: Extended Cut (PS Vita & PS4)

Deze actie-horror game laat je spelen als een tienermeisje. Samen met haar trouwe waakhond moet je niet alleen zien te overleven, maar ook nog eens de weg naar huis vinden.

Bombing Busters (PS Vita & PS4)

Ga alleen of met een groep vrienden op avontuur en ga de strijd aan met dertig verschillende doolhoven. Voor wie ooit Bomberman gespeeld heeft, kan zo deze arcade game oppakken en op pad gaan met hoofdpersoon Dr. Wallow.