De Netflix-releases in de maand november

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
De Netflix-releases in de maand november

November is natuurlijk de maand vóór de feestmaand december, waarin Sinterklaas, kerst en Nieuwjaar gevierd gaan worden, maar dat maakt voor Netflix niets uit, want deze maand brengen ze al een flink aantal leuke kerstfilms uit om alvast in de kerstsfeer te komen. Daarnaast kunnen we weer een aantal nieuwe series bingen en zijn er oude vertrouwde series die terugkomen met een nieuw seizoen.

The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles is een heerlijk opwarmertje voor iedereen die alvast in de kerstsfeer wil komen met een film die vergelijkbaar is met films als Elf, Santa Claus en How the Grinch Stole Christmas.

De film gaat over broer en zus Kate en Teddy Pierce. Op kerstavond hebben Kate en Teddy maar één doel: de Kerstman op beeld vastleggen. Dit gaat alleen helemaal fout wanneer ze per ongeluk de arreslee van de Kerstman breken. Kerstavond verandert voor de broer en zus nu in een avond die ze nooit meer gaan vergeten, wanneer ze samen met de Kerstman hard moeten werken om Kerstmis te redden.

Netflix 
 Pixel Vault

Kurt Russell speelt een slimme, moderne kerstman die er geen doekjes om windt. Judah Lewis speelt het personage van broer Teddy Pierce. Darby Camp speelt zus Kate Pierce.

De film is vanaf 22 november te zien op Netflix.

Outlaw King

Outlaw King is een film voor de liefhebbers van films zoals Braveheart en Kingdom of Heaven.

De film gaat over het waargebeurde verhaal van Robert the Bruce. Deze verslagen edelman veranderde in een vogelvrije held tijdens de bezetting van Schotland in de middeleeuwen door Edward I van Engeland. Robert verzamelt een groep gepassioneerde mannen om terug te vechten tegen het machtige leger van de tirannieke koning en zijn voortvluchtige zoon, de prins van Wales.

Chris Pine is te zien als de middeleeuwse, Schotse koning Robert the Bruce. Naast Chris Pine zullen Aaron Taylor-Johnson (Godzilla) en Florence Pugh (Lady Macbeth) in Outlaw King te zien zijn. Stephen Dillane (Game of Thrones) neemt de rol van King Edward I op zich.

Netflix released de film op 9 november.

Netflix 
 Pixel Vault

House of Cards seizoen 6

House of Cards is weer terug, maar deze keer zonder Frank Underwood (Kevin Spacey). Dit seizoen is Claire Underwood (Robin Wright) de belangrijkste vrouw in de serie en zij heeft alle touwtjes in handen.

Het vijfde seizoen van House of Cards eindigde met het aftreden van Frank Underwood als president en vicepresident en levenspartner Claire wordt beëdigd. In de laatste aflevering van dat seizoen opende zij de jacht op een ongrijpbare terrorist. Seizoen 6 is het nieuwe en tegelijk ook laatste seizoen van House of Cards.

Fans van series zoals Scandal, Suits en The Good Wife kunnen vanaf  2 november genieten van het zesde seizoen van House of Cards.

Netflix 
 Pixel Vault

Narcos: Mexico

De serie Narcos: Mexico is een serie voor de mensen die houden van series als Narcos en El Chapo.

Rafael Caro Quintero, Miguel Ángel Félix Gallardo en Ernesto Fonseca Carrillo vormden in de jaren tachtig een Mexicaans drugskartel: het Guadalajara-kartel. Ze waren vooral bezig om heroïne en marihuana naar de Verenigde Staten te smokkelen. Het was een van de eerste Mexicaanse groepen die met de Colombiaanse cocaïnemaffia samenwerkte. In deze serie zal een DEA-agent erachter komen waar het kartel allemaal toe in staat is.

Michael Peña speelt DEA-agent en familieman Kiki Camarena. Diego Luna speelt de leider van het Guadalajara-kartel Miguel Ángel Félix Gallardo. Gallardo staat bekend als een van de grootste narcos in de geschiedenis van Mexico.

Narcos: Mexico gaat op 16 november in première op Netflix.

Netflix 
 Pixel Vault

Wat komt er in november nog meer op Netflix?

Lijken de bovenstaande films en series je toch niks? Maak je geen zorgen, er verschijnt aankomende maand nog meer:

 • The Holiday Calendar – 2 november
 • Lion  – 5 november
 • Medal of Honor – 9 november
 • Prince of Peoria – 16 november
 • Motown Magic – 20 november
 • The Final Table – 20 november
 • Frontier seizoen 3 – 23 november
 • A Christmas Prince: The Royal Wedding – 30 november
 • Baby – 30 november
 • Death by Magic – 30 november
 • 1983 – 30 november