De lanceringstrailer van Mass Effect: Andromeda staat online

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
De lanceringstrailer van Mass Effect: Andromeda staat online

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat wij bij Pixel Vault nogal zitten te wachten op Mass Effect: Andromeda. We hebben de game immers niet voor niets bekroond tot Game van de Maand. Inmiddels is het wachten bijna voorbij, aangezien de launch trailer gisteren online kwam te staan.

Maak je klaar voor een epische reis door de ruimte waarin ontdekken, overleven en het onderhouden van onderlinge relaties centraal staan. In deze lanceringstrailer worden we op sfeervolle wijze klaargemaakt voor de start van een nieuw avontuur. Dit keer verken je het gedeelte van de ruimte dat het Heleus-cluster wordt genoemd en ga je op zoek naar een nieuwe, bewoonbare wereld. Deze actievolle trailer laat ons zien dat we onze borst nat kunnen maken voor een heftige strijd met een nieuwe tegenstander en toont ons daarnaast een glimp van enkele situaties waarin het team van Pathfinders verstrikt zal raken.

Mass Effect: Andromeda verschijnt op 23 maart op PlayStation 4, Xbox One en pc. EA Access en Origin-leden kunnen echter op 16 maart al met de game aan de slag en mogen de eerste 10 uur die de game biedt al ervaren.