De hemel is gespleten in Fortnite

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
De hemel is gespleten in Fortnite

Zaterdagavond was er een bijzondere gebeurtenis in Fortnite: voor het eerst was er een live evenement in de Battle Royale-modus van de game. De raket die al langer in het level stond, werd gelanceerd, met bizarre gevolgen.

Er was al langer een raket te zien in het Anarchy Acres-gebied in Fortnite: Battle Royale, maar waar deze voor diende was nog onduidelijk. Nu seizoen 5 van de game eraan zit te komen, is de kans groot dat de lancering het startsein was voor wat er allemaal gaat gebeuren in het nieuwe seizoen.

https://twitter.com/ryanodonnell/status/1013114985210236929

Nadat de raket live werd gelanceerd in de game, verschenen er lasers vanuit de lucht die zich richtten op de Tilted Towers. Over deze locatie gaan al veel langer geruchten dat het vernietigd zou worden, maar ook nu was dat niet geval. In plaats daarvan verdween de raket in een portaal, om ergens anders in het level er weer uit te komen. Daarna schoot de raket weer de lucht in, waarbij het een scheur in de lucht veroorzaakte die nu te zien is in het level.

Hoewel het niet bekend is wat de impact van de scheur in de lucht gaat zijn, lijkt de kans groot dat het verbonden is met het nieuwe seizoen van de game. Tijdens seizoen 3 was er een komeet in de lucht te zien, welke neerstortte aan het begin van seizoen 4. Wanneer er meer duidelijkheid is, lees je dat natuurlijk op Pixel Vault.