De geruchtmakende dummy-vinger keert terug in RE7 teaser

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
De geruchtmakende dummy-vinger keert terug in RE7 teaser

Het is misschien wel de vraag die op ieders lippen brandt na het spelen van de Resident Evil 7 demo: “Waar dient toch die dummy-vinger voor?” Tot op heden heeft Capcom de lippen stijf op elkaar gehouden, al lijkt daar wellicht spoedig verandering in te komen. De vinger speelt namelijk in een nieuwe teaser wederom een grote rol.

Eenieder die zich aangemeld heeft bij het Resident Evil Ambassador-programma zal de volgende afbeelding inmiddels al hebben gezien.

3089104-re7_finger

Hoewel de afbeelding behoorlijk wat aan de verbeelding overlaat, lijkt de boodschap op het briefje te hinten naar meer informatie, wellicht over het nut van de beruchte vinger. Wanneer we wat verder kijken zien we dat het briefje op een kalender ligt die opengeslagen is op de maand september. Of dat ook de maand zal zijn dat Capcom de stilte gaat breken is tot op heden nog steeds giswerk.

Na het debuut van de dummy-vinger barstte het op de diverse fora al los van de theorieën, vooral over het praktisch nut ervan. De vinger lijkt voorzien te zijn van een stalen staafje, waaruit menig persoon al durfde op te maken dat het een sleutel vormt. Hoe het ook zij, de vinger lijkt mee over te gaan naar de volledige game, wat niet gezegd kan worden van de rest in de demo.