De Ewoks maken Star Wars Battlefront II tijdelijk onveilig

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
De Ewoks maken Star Wars Battlefront II tijdelijk onveilig

Heb jij altijd al eens in de huid willen kruipen van een Ewok en het tegen de Stormtroopers opnemen? Of vond je het gevecht tussen beide partijen het einde? Dan heeft Electronic Arts goed nieuws voor jou. Dankzij de tijdelijke Ewok Hunt-modus in Star Wars Battlefront II zal het vanaf 18 april mogelijk worden om in de huid te kruipen van deze kleine wezentjes. Naast een spelmodus maken de veelbesproken Crystals opnieuw hun opwachting.

In de Ewok Hunt kruip je in de huid van een Stormtrooper of een Ewok. Als je speelt als één van deze kleine wezentjes, probeer je op een tactische manier de vijand in de val te lokken, waarna je deze een kopje kleiner maakt door middel van speren, Wisties (kleine elfjes) of welke vaardigheden dan ook.

Elke trooper die je verslaat, zal terug tot leven komen als een Ewok. Wanneer iedereen transformeert, dan zal het feest pas echt losbarsten. Slaagt de andere kant er echter in om te overleven tot de evacuatie. Dan komen zij alsnog als overwinnaar uit de strijd.

Naast een nieuwe spelmodus zullen de Crystals opnieuw hun opwachting maken. Dit keer in een ander jasje. De kristallen kunnen enkel gekocht kunnen worden met echt geld en uitsluitend gebruikt worden voor de aankoop van Appearances, oftewel personage gebonden kledij.

Hoe alles in zijn werk gaat, lees je op de officiële Star Wars Battlefront II-website.