De enige echte Johnny Gat keert terug in Agents of MAYHEM

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
De enige echte Johnny Gat keert terug in Agents of MAYHEM

Vanaf 18 augustus kunnen we weer aan de slag in een wereld ongeveer gerelateerd aan dat van de 3rd Street Saints: Agents of MAYHEM. Het alternatieve universum begint wanneer Johnny Gat aan het einde van de Saints Row IV DLC Gat out of Hell de optie kiest om de aarde opnieuw te creëren. Hoewel Pierce wel een comeback maakte, bleef Johnny echter vermist – tot nu toe.

In het nieuwe universum ontwaakt Gat als een politieagent. Dit lijkt misschien wat tegenstrijdig als het gaat om de moordzuchtige Johnny Gat uit Saints Row, maar blijkt goed te passen. Hij is een agent die misschien iets teveel van geweld houdt, maar daarom zijn werk des te beter doet. Hij kwam echter in een coma terecht, wat dan ook reden was voor zijn afwezigheid in Agents of MAYHEM. Nu heeft Volition echter bekendgemaakt dat Gat terugkeert… maar alleen voor mensen die pre-orderen.

Naast het personage zelf bevat de pre-order bonus een missie om Gat überhaupt vrij te spelen, zijn persoonlijke missie, skins voor wapens en een voertuig. Daarnaast krijgen spelers die pre-orderen nog een ander personage: Lazarus. Zij is half mens, half machine en een top agent van MAYHEM. Verder is er nog niet veel bekend over haar.

De trailer van Gats terugkeer kun je hieronder zien. Boordevol wapens, vernietiging en Daniel Dae Kims stem; het past perfect bij het karakter van Gat.