De eerste Steam Sale van het jaar is van start

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
De eerste Steam Sale van het jaar is van start

De eerste Steam Sale van dit jaar is een feit. De Lunar New Year Sale vindt plaats tere ere van het Chinese nieuwjaar, dat vandaag gevierd wordt. De Sale is gisteren al van start gegaan en stopt op maandag 19 februari om 19:00. Tijd genoeg dus voor gamers om hun portemonnee binnenstebuiten te keren en hun backlog weer eens flink aan te vullen.

Voor de Lunar New Year Sale op Steam worden er iedere dag dat de uitverkoop loopt nieuwe games uitgelicht. Vandaag wordt de aandacht gevestigd op onder meer Dynasty Warriors 8: Empires die 70% is afgeprijsd en voor 19,99 euro verkrijgbaar is. Wolfenstein II – The New Colossus is daarnaast voor 29,99 verkrijgbaar en The Sims 3 is 75% goedkoper en kost nog maar 9,99 euro.

Andere opvallende titels die vandaag zijn uitgelicht, zijn Hellblade: Senua’s Sacrifice voor 20,99 euro, Ark: Survival Evolved voor 19,79 euro en Pyre voor 9,99 euro. Om dit alles enigszins overzichtelijk te houden, heeft Valve bovendien de Wishlist-functie uitgebreid met nieuwe filters en sorteeropties.