De Diamond Dogs hebben een verrassing op je verjaardag

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
De Diamond Dogs hebben een verrassing op je verjaardag

Dat de mannen van de Diamond Dogs ook mensen zijn, en niet zomaar koelbloedige killers, dat is iets waar je vanzelf achter kunt komen wanneer je besluit Metal Gear Solid V: The Phantom Pain op je verjaardag te spelen. Je verjaardag is namelijk jouw dag, en die dient niet ongemerkt voorbij te gaan, ook al besluit je die dag in te vullen met gamen.

Mocht je een van de personen zijn die echt een hekel heeft aan talloze felicitaties van alles en iedereen, dan doe je er verstandig aan om Metal Gear Solid V niet te spelen op je verjaardag, of juist geheel tegen je gevoel in te gaan en orders te negeren. Omdat Kojima nog steeds Kojima is zit ook deze game weer vol verrassingen, vooral op je verjaardag. Mocht je toch de game opstarten op de grote dag, dan zul je vanzelf een dringende oproep krijgen om terug te keren naar Mother Base. De rest laat zich denk ik wel raden, maar voor het geval je het nog niet helemaal snapt, bekijk het volgende filmpje:

In het filmpje valt te zien hoe Big Boss door zijn manschappen feestelijk wordt onthaald met een aangepast verjaardagsliedje, een lekker stukje taart en een echte sigaar, wat voor Big Boss weer eens een afwisseling vormt op zijn Phantom Cigar. Mocht je daarna toch de partypooper willen zijn en je weer vlug uit de voeten willen maken, dan heb je het mis. Iemand anders wil je namelijk ook graag feliciteren, op een geheel eigen manier.

Als dat geen leuke verjaardag meer wordt, dan weten wij het ook niet meer.