Day-one-patch voor Tony Hawk 5 groter dan game zelf

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Day-one-patch voor Tony Hawk 5 groter dan game zelf

Als je helemaal klaar bent voor wat quality time op je skateboard met Tony Hawk Pro Skater 5, wordt er wat geduld van je gevraagd. Deze game krijgt op de eerste dag gelijk een patch die zelfs groter is dan de game zelf.

Patches op de dag van de release van de game komen steeds vaker voor en zijn helaas een noodzakelijk kwaad. Ze moeten ervoor zorgen dat de game beter moet gaan lopen omdat de ontwikkelaar niet genoeg tijd had om alles glad te strijken. Datzelfde lijkt ook het geval te zijn voor Tony Hawk Pro Skater 5, want die krijgt ook een day-one-patch. Als je een PlayStation 4-bezitter bent kan je de game al kopen en pre-loaden. Het is alleen te hopen dat je wat geduld hebt (of een snelle internet verbinding) want we hebben het over een patch die 7,7GB groot is. Die grootte is niet uitzonderlijk, maar als je nagaat dat de game zelf maar 4,6GB groot is begin kan je je toch wel afvragen wat de patch uitvoert.

Wat die patch toevoegt aan Tony Hawk Pro Skater 5 is niet bekend, maar veel fans hopen dat het de game grotendeels op de schop gooit want tot nu toe waren zij niet echt onder de indruk van wat ze zagen.