Dave Bautista wil rol in Suicide Squad 2

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Dave Bautista wil rol in Suicide Squad 2

Warner Bros. maakte al bekend dat ze gaan samenwerken met James Gunn. Gunn is aan boord gebracht om de nieuwe Suicide Squad 2-film te regisseren. Acteur Dave Bautista ziet zichzelf wel in een van de rollen.

Het heeft de laatste maanden voor flink wat onrust gezorgd in de filmwereld: Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn lag namelijk onder vuur door een aantal oudere tweets. Uiteindelijk werd Gunn ontslagen bij Marvel. Guardians-acteur Dave Bautista was vanaf het eerste moment al duidelijk over deze zet: als Gunn gaat, dan ga ik ook weg.

Bautista reageerde met ”Waar moet ik tekenen!” toen hij het nieuws rondom de nieuwe DC-film zag. Het is nu dus afwachten of zijn karakter Drax de aankomende Marvel-films overleeft of dat hij snel kan overstappen naar DC.

Regisseur David Ayer, die de eerste Suicide Squad regisseerde, reageerde ook positief en zei dat James zeker een goede is voor de nieuwe film. Gunn gaat naast het regisseren van de film waarschijnlijk ook het script schrijven. Als dit waar is, dan moet Gavin O’Connor opzoek naar een nieuwe baan.