Dave Bautista hoopt op solofilm voor Drax

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Dave Bautista hoopt op solofilm voor Drax

Acteur Dave Bautista is een naam die we de afgelopen weken regelmatig voorbij zagen komen in de media. Na het ontslag van regisseur James Gunn vindt Bautista het zeer lastig om voor Disney te werken. Toch heeft hij stiekem de hoop dat er een solofilm wordt gemaakt rondom zijn personage Drax.

De acteur was zeer kritisch tegenover zijn werkgever Disney. Het ging zelfs zo ver dat Bautista aangaf zijn contract te willen verbreken en daardoor niet aan Guardians of the Galaxy Vol. 3 mee zou werken. Hoewel het dus rumoerige tijden zijn in het huis van de muis laat Bautista weten dat een solofilm zeer interessant kan zijn.

Het personage Drax the Destroyer heeft een prachtig verhaal, aldus de acteur. Ook geeft hij aan dat het zeer interessant is om te onderzoeken waar zijn verdriet om het verlies van zijn familie precies vandaan komt. Het enige wat we momenteel weten is het feit dat Thanos ze heeft vermoord.

Momenteel heeft Marvel echter geen plannen rondom een Drax the Destroyer-film. De eerstvolgende keer dat we van Bautista kunnen genieten, is in Avengers 4. Het is nog de vraag of hij hier heelhuids uitkomt gezien zijn conflicten met Disney. Avengers 4 draait vanaf 2 mei 2019 in de bioscopen.