Darksiders Warmastered Edition komt naar Switch

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Darksiders Warmastered Edition komt naar Switch

Een maand geleden dook het gerucht op dat Darksiders Warmastered Edition naar de Nintendo Switch zou komen, nadat verschillende retailers de game op hun website plaatsten. De geruchten blijken te kloppen, want er is een nieuwe trailer verschenen op het Youtube-kanaal van Darksiders.

De trailer verscheen op de Australische Nintendo-website Vooks, die hem vond op de website van THQ. Enkele minuten na publicatie had THQ Nordic de trailer alweer verwijderd en vervangen door een GIF. Vandaag heeft de studio alsnog diezelfde trailer vrijgegeven op het Youtubekanaal van Darksiders. In de trailer kunnen we zien dat de game naar de Nintendo eShop komt.

De originele Darksiders verscheen in 2010 op de oudere generatie consoles en werd later geremasterd. Deze versie kreeg de naam Darksiders Warmastered Edition en bracht betere textures en 60 fps met zich mee. Of de versie op de Nintendo Switch dezelfde verbeteringen krijgt, is nog niet bekend.

Darksiders Warmastered Edition verschijnt op 2 april 2019 op de Nintendo Switch voor 29,99 euro. De game komt ook fysiek in de winkelrekken te liggen.