Darkest Dungeon komt misschien je Switch terroriseren

Darkest Dungeon komt misschien je Switch terroriseren

Darkest Dungeon is een game met de vaardigheid om de harten van spelers op de grond te smijten en er dan met volle kracht op te stampen. Tot nu toe bleef de marteling gelokaliseerd tot pc, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Een teaser van Red Hook Studios laat nu merken dat spelers op Nintendo Switch niet veel langer veilig blijven.

In een tweet van de gamepagina krijgen we een beeld te zien van wat gewoonlijke gameplay van Darkest Dungeon lijkt te zijn. Wanneer het beeld uitzoomt, wordt het echter duidelijk dat het hier niet om normale beelden gaat. De ontwikkelaar laat hier namelijk de game op een Switch zien.

Verder is er geen informatie in de video zelf. Er wordt geen mogelijke datum of verdere details gegeven over een Switch-versie van de game. Het is niet onmogelijk om te bedenken dat dit er uiteindelijk zou komen. Een half jaar na de originele release konden liefhebbers er namelijk ook op hun PlayStation Vita’s aan beginnen. Een versie voor Switch zou dan eigenlijk geen verrassing zijn.