Darkest Dungeon DLC Color of Madness heeft een releasedatum

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Darkest Dungeon DLC Color of Madness heeft een releasedatum

Het is altijd fijn als je dagen van hel en verdoemenis in je agenda kunt zetten. Dan weet je gewoon waar je aan toe bent, al hebben we het vermoeden dat spelers wederom verrast gaan worden door wat Red Hook heeft bedacht voor hun nieuwe DLC. Hoe dan ook: we hebben een releasedatum voor de nieuwe Darkest Dungeon-uitbreiding: The Color of Madness.

Ontwikkelaar Red Hook heeft een releasedatum aangekondigd voor The Color of Madness, de volgende DLC voor Darkest Dungeon. De DLC komt uit op 19 juni voor pc. Darkest Dungeon is ook te spelen op Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One en iPad, maar spelers op deze platformen moeten nog even wachten. Red Hook kan nog niet zeggen wanneer de uitbreiding op deze platformen uitkomt.

In The Color of Madness is er een komeet neergestort in de buurt van de hamlet. Het heeft een naargeestig effect gehad op de plaatselijke boerenfamilie Miller en jij mag opnieuw helden de dood injagen in een poging om het kwaad te verslaan. Een bijzondere toevoeging van deze uitbreiding is de optie om een oneindige dungeon te spelen. Hierbij telt dus niet het behalen van bepaalde doelen, maar vooral hoe lang je het volhoudt. Het is de bedoeling dat hier een score uitrolt en je deze kunt vergelijken met de scores van medespelers.