Dark Souls III uitgespeeld zonder geraakt te worden

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Dark Souls III uitgespeeld zonder geraakt te worden

Er is een gamer die het gepresteerd heeft om het behoorlijk lastige Dark Souls III uit te spelen zonder geraakt te worden. Het klinkt te bizar voor woorden, maar gelukkig heeft de persoon in kwestie de hele run via Twitch gestreamd om het te bewijzen.

FaraazKhan heeft gisteren deze opmerkelijk prestatie behaald en de hele sessie is terug te kijken op zijn Twitch-kanaal. Voordat hij begint, heeft hij zichzelf ook nog een aantal regels gegeven om het nog wat uitdagender te maken. Magie was uit den boze, schilden waren verboden en ook de pijl en boog werden achtergelaten, wat betekent dat FaraazKhan alleen nog maar mêleecombat kon gebruiken om vijanden te verslaan.

Na veel rollen, ontwijken en benarde posities lukt het FaraazKhan om na ruim twee uur, wat ook een prestatie op zich is, Dark Souls III uit te spelen zonder een klap te vangen. Er moet wel bij worden gezegd dat hij alleen de bossfights heeft gedaan die nodig zijn om verder te komen in het verhaal, maar hij heeft ook al plannen om een run te doen waarin hij alle bosses in Dark Souls III te grazen gaat nemen zonder geraakt te worden. Petje af.