Dark Souls III DLC The Ringed City doemt op in maart

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
Dark Souls III DLC The Ringed City doemt op in maart

Voor de masochisten onder ons die maar niet genoeg kunnen krijgen van het herhaaldelijk sterven in een videogame is er goed nieuws. Dark Souls III krijgt namelijk nog één DLC-pakket om het bloed onder je nagels vandaan te halen. In The Ringed City reis je naar het einde van de wereld om wederom heel vaak dood te gaan.

Bandai Namco maakte vandaag bekend dat op 28 maart de DLC op PlayStation 4, Xbox One en pc verschijnt. Dit is grofweg een jaar na de release van Dark Souls III. In The Ringed City reis je naar het letterlijke einde van de wereld om op zoek te gaan naar de Dark Soul of Humanity. Naast een stukje extra lore zijn er natuurlijk ook weer een heleboel nieuwe uitrustingen, wapens en spells te verzamelen. From Software kennende, kunnen we daarnaast ook een aantal nieuwe huiveringwekkende vijanden en moeilijke bossfights verwachten.

Op 28 maart is The Ringed City voor €14,99 te downloaden in de digitale stores. Wanneer je de Dark Souls III Season Pass hebt mag je het laatste stukje DLC gratis van het internet afplukken. Mocht je trouwens de game nog helemaal niet hebben gespeeld, check dan even onze  review. Wij waren ondanks een paar kapotte controllers erg te spreken over het derde deel in de reeks.