Dark Horse brengt Super Mario Bros.-encyclopedie naar Europa

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Dark Horse brengt Super Mario Bros.-encyclopedie naar Europa

De Mario-fans onder ons hebben al met enige regelmaat reden om de portemonnee te trekken en vandaag is daar nog een nieuwe reden bijgekomen. Uitgever Dark Horse brengt de Super Mario Bros.-encyclopedie namelijk naar Europa.

Het boek was al uit voor onze Japanse vrienden, maar de Engelstalige versie liet nog even op zich wachten. Het wachten is inmiddels voorbij en de encyclopedie is middels Amazon te bestellen. De encyclopedie draagt de subtitel The Official Guide to the First 30 Years en vat in 256 pagina’s alles samen wat je moet weten over het personage, de franchise en alles daar tussenin.

Er zijn twee varianten beschikbaar. Als eerste is er natuurlijk de standaard versie. Deze bevat het boek met een simpele cover en kost je drie tientjes. Ben je bereid 20 euro meer uit te geven, dan kun je een kijkje nemen bij de Limited Edition. Deze bevat een voorkant gemaakt van tinfolie waarop een van de iconische voorwerpen, rode en groene mushroom, Super Star of de vuurbloem power-up, afgebeeld staat. Ook zit hier nog een sleeve omheen met het welbekende vraagteken.

De Super Mario Bros.-encyclopedie is vanaf vandaag beschikbaar.