Daemon X Machina krijgt demo en releaseperiode

archief
Jordy Verlé op 20 januari 2020
Daemon X Machina krijgt demo en releaseperiode

Nintendo heeft een demo voor Daemon X Machina onthuld die vanaf vandaag beschikbaar is voor de Nintendo Switch. Daarmee wil ontwikkelaar Marvelous feedback krijgen in aanloop naar release. De game krijgt ook een meer nauwkeurige releaseperiode.

De Prototype Missions-demo bevat vier missies uit de volledige game en is voor een beperkte tijd gratis te downloaden. Producer Kenichiro Tsukuda vraagt aan alle spelers die de demo proberen om feedback te geven. De demo laat spelers toe bekend te raken aan de controls van hun mech suit en het op te nemen tegen één van de bazen in de laatste missie uit de demo. De studio beschrijft de demo als volgt:

Defend Earth across four fast-paced demo missions and defeat corrupted A.I. controlled robots using your Arsenal, a fully customizable mechanized battle suit. Choose and equip your Arsenal with a multitude of weapons, obtain more from downed enemy Arsenals, and swap them on the fly to suit your strategy in the face of ever-changing threats that may bring the end of the world.

De game is nog steeds in volle ontwikkeling en de studio hoopt door deze feedback de game te optimaliseren. Daarom krijgen spelers in de demo toegang tot een heleboel wapens om de corrupte robots te verslaan.

Nintendo onthult ook een concretere releaseperiode voor Daemon X Machina. Deze zal verschijnen in de zomer van 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=17FkJdDFiyo