Cyberpunk 2077 speelbaar van start tot finish

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Cyberpunk 2077 speelbaar van start tot finish

Voor CD Projekt Red is er een grote stap gezet richting de lancering van Cyberpunk 2077. In een interview met Engadget heeft de ontwikkelaar laten weten dat de game nu volledig van begin tot einde te spelen is. Een exacte releasedatum is echter nog niet bekendgemaakt. Het hoofdverhaal van Cyberpunk 2077 van CD Projekt Red is volledig speelbaar.

Volgens producer Richard Borzymowski zijn er nog wel genoeg dingen om te verbeteren aan de game, zoals bugs en het testen van de game. Ondanks dat dit een grote stap is, blijft de releasedatum van Cyberpunk 2077 nog een mysterie. CD Projekt Red heeft aangegeven dat het hun game voor deze generatie consoles maakt. Dit zou betekenen dat de release nog voor het einde van 2020 moet gebeuren.

De ontwikkelaar komt maar mondjesmaat met nieuwe informatie over Cyberpunk 2077. Zo is er tijdens de E3 een demo getoond en zijn er al wat screenshots gepubliceerd. Er is nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt voor Cyberpunk 2077. De game komt uit voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.