Cuphead komt naar Nintendo Switch

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Cuphead komt naar Nintendo Switch

Studio MDHR heeft samen met Nintendo leuk nieuws voor ons. Het super moeilijke Cuphead komt ook naar de Switch. Dit maakten beide studio’s bekend tijdens een deel van de GDC (Game Developers Conference) dat gericht was op Nindies.

Cuphead verscheen in 2017 nadat fans jarenlang op de titel moesten wachten. Het heeft een stijltje dat bekend werd van de cartoons aan het begin van de vorige eeuw en wist na de eerste beelden al flink wat harten te veroveren. Controllers echter niet, want er zijn er mogelijk heel wat door de kamer gegooid tijdens het spelen van de game. Het oogt allemaal schattig, maar de moeilijkheidsgraad is dat allesbehalve.

Volgende maand hebben spelers met een Nintendo Switch eindelijk de kans om deze game ook te spelen, nadat deze eerst enkel verscheen voor de pc en Xbox One. Cuphead verschijnt op 18 april voor de console van Nintendo en het is op dit moment mogelijk om de game alvast te reserveren. Mocht je het allemaal nog niet zeker weten of vast willen genieten van wat voorpret, check dan zeker de onderstaande aankondigingstrailer.

Nintendo wist ons echter niet alleen met deze titel te vermaken, maar liet heel wat dingen voorbij komen in de showcase. De video van de volledige showcase check je hieronder.