Crossover-film Street Fighter en Power Rangers heeft trailer

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Crossover-film Street Fighter en Power Rangers heeft trailer

De Power Rangers- en Street Fighter franchises gaan al jaren mee. Toch hadden de twee elkaar nog nooit ontmoet. Daar komt nu verandering in met de eerste crossover-film tussen deze twee giganten. 

Capcom, nWay en Lionsgate hebben de koppen bij elkaar gestoken en kondigde de film via een persbericht aan.  weten dat de film in de herfst verschijnt. De film heet Power Rangers Legacy Wars: Street Fighter Showdown en verschijnt in de herfst. Deze verfilming gaat over Street Fighter-personage Ryu die in een Morphin Grid wordt gezogen.

Hierdoor heeft Ryu een eigen Crimson Hawk Power Coin weten te bemachtigen. Dankzij deze munt zal hij in de Ryu Ranger kunnen veranderen. Samen met de Power Rangers gaat hij de strijd aan tegen Street Fighter-slechterik M. Bison en Power Ranger-slechterik Rita Repulsa. Naast deze personages komt Chun-Li ook voor in de film. Hij maakt namelijk zijn opwachting als de originele groene ranger. Wie we nog allemal kunnen verwachten uit de twee franchises is nog niet bekend.