Crash Bandicoot N. Sane Trilogy op 30 juni beschikbaar

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy op 30 juni beschikbaar

De langverwachte Crash Bandicoot N. Sane Trilogy heeft vandaag een releasedatum gekregen. Uitgever Activision heeft aangekondigd dat de game op 30 juni exclusief voor de PlayStation 4 in de winkels ligt.

Het blijft een van de meest geliefde gamingmascottes uit de jaren 90: Crash Bandicoot. Na jaren van afwezigheid keert de lichtelijk gestoorde buideldas op 30 juni terug naar de PlayStation met een volwaardige remaster van de originele drie games: Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot: Warped.

Naast uren van nostalgie bevat de trilogie nieuwe verlichting, animaties, beelden geoptimaliseerd voor 4K en de PlayStation 4 Pro, en een compleet opnieuw opgenomen soundtrack. De game zal, in tegenstelling tot het origineel, volledige ondersteuning bieden voor analoge sticks op de controller en een nieuw save- en checkpoint-systeem bevatten.

De Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is in handen van Vicarious Visions, de studio die recentelijk vooral bekend is van de Skylanders-games. De studio geeft de hele trilogie een flinke poetsbeurt, inclusief verbeterde bonuslevels en time trials. De game ligt op 30 juni exclusief voor de PlayStation 4 in de winkels.