Competitieve multiplayer Crackdown 3 komt later

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Competitieve multiplayer Crackdown 3 komt later

Crackdown 3 verschijnt aanstaande vrijdag in de fysieke en digitale winkelrekken voor Xbox One en Windows. Bij de release zal deze titel nog geen competitieve multiplayer bevatten. Dit liet Xbox Game Studios weten via haar officiële Discord-kanaal, waarna een gebruiker dit bericht ook op Reddit plaatste.

In een Discord-bericht reageert MSFT Crackdown op een vraag van een nieuwsgierige fan. In die reactie staat dat we de competitieve mulitplayer-modus Wrecking Zone nog niet kunnen spelen bij de release. Wanneer we deze multiplayer-modus dan wel mogen verwachten, staat echter niet in het bericht.

Dat spelers gelukkig niet al te lang hoeven te wachten op de multiplayer-modus, blijkt uit een verklaring aan Eurogamer, waarin Xbox Game Studios vertelt dat spelers binnenkort samen met hun vrienden aan de slag kunnen in deze modus. Daarnaast vertelt de uitgever dat ze altijd op zoek zijn naar manieren om de gebruikerservaring te verbeteren. Daarom zal Crackdown 3 binnenkort wel de party-functie ondersteunen. Dat gebeurt naar alle waarschijnlijkheid in een toekomstige update. Deze update bundelt deze optie waarschijnlijk met de nog onaangekondigde post-launch content. Wat dat laatste inhoudt, onthult de maker binnenkort.