Company of Heroes viert 10-jarig bestaan met Humble Bundle

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Company of Heroes viert 10-jarig bestaan met Humble Bundle

Er kan al 10 jaar lang strategisch oorlog gevoerd worden in een Tweede Wereldoorlog-setting met de Company of Heroes-serie en dat is reden voor een feestje. In de Humble Bundle kun je het volledige arsenaal aan Company of Heroes games voor zeer weinig geld binnenslepen.

Het eerste Company of Heroes-deel kwam uit in 2006 en sindsdien zijn er meerdere uitbreidingen voor de game uitgekomen en een tweede deel. In Company of Heroes speel je met de Geallieerde of Nazi’s en moet je de vijand verslaan middels strategische gameplay waarbij je eerst een degelijke basis moet bouwen. Hoewel de uitgever THQ inmiddels niet meer bestaat, waren de games erg succesvol.

Humble Bundle heeft vaker pakketten van één franchise waarmee je voor weinig geld alle games kunt binnen halen. Een deel van de opbrengst gaat naar een goed doel. In deze Company of Heroes-bundel koop je alle games voor nog geen 9 euro. Voor iets minder dan 27 euro kun je ook een speciaal jubileum T-shirt krijgen. De bundel is de hele week nog verkrijgbaar.