Companion App voor Red Dead Redemption 2 onthuld

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Companion App voor Red Dead Redemption 2 onthuld

De release van Red Dead Redemption 2 is nog maar een dag van ons verwijderd en de spanning loopt dan ook flink op bij de meeste fans. Rockstar besloot die spanning hoog te houden en onthulde nog even een leuk hebbedingetje voor de game, namelijk een Companion App.

Deze Companion App is met name gericht op functionaliteit en biedt met zijn mogelijkheden wat fijne opties voor spelers. Wanneer je met enige regelmaat de weg kwijt bent in games, zal de kaart je beste vriend zijn. De Companion App linkt met jouw PlayStation en laadt op deze manier de map en jouw positie in de app. Daardoor is het mogelijk de kaart continu op je telefoon of tablet te zien. Daarnaast kun je speciale dingen op de kaart zien of een waypoint toevoegen.

Red Dead Redemption 2 
 Pixel Vault

Verder geeft de applicatie ook andere informatie over de map en de statistieken van Arthur Morgan, waaronder zijn geld. Voor spelers die het prettig vinden is het dus mogelijk om de HUD uit te zetten. De applicatie verschijnt morgen en is gratis beschikbaar voor Android en iOS. Red Dead Redemption 2 verschijnt natuurlijk ook morgen voor PlayStation 4 en Xbox One.