Collector’s Edition van Destiny 2 niet voor de budgetgamer

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Collector’s Edition van Destiny 2 niet voor de budgetgamer

Bungie laat wereldwijd spaarpotten rammelen na de aankondiging van Destiny 2 en bijbehorende Collector’s Edition. Het vervolg krijgt een speciale uitgave voor maar liefst 239 euro. Een enorme smak geld natuurlijk, maar daar krijg je dan wel letterlijk een tas vol toffe Destiny-spullen voor.

Eerder vanavond onthulde Bungie hun tweede deel van de Destiny-franchise aan het publiek in een trailer en kan de game meteen gepre-ordered worden. Deze pre-order komt in verschillende gradaties, waarbij de Collector’s Edition meer dan 200 euro kost. Daar krijg je dan wel een berg in-game items en fysieke spullen voor terug.

Het meest in het oog springende item uit de Collector’s Edition is de laptoptas. De leren tas is afgewerkt met speciale Destiny-details en logo’s en kan zowel als schouder- als rugtas gebruikt worden. Verder zit er een steelcase in met daarin natuurlijk de game, kaarten en een boekje met geheimen over Cabal Empire. In de categorie gekke gadgets worden de kopers van deze editie beloont met een USB-oplader met een zonnecollector. Dus geen zorgen dat de Traveller in het tweede deel keihard onder vuur ligt en je misschien helemaal geen veilig heenkomen meer hebt, want zolang de zon schijnt, kun je gewoon je mobieltje opladen.

Opvallend is dat deze editie enkel voor de PlayStation 4 te krijgen is. Xbox One- en pc-gamers moeten genoegen nemen met de Limited Edition (met een mooi boekje en doosje, maar zonder tas) of standaard-editie. Destiny 2 komt op 8 september dit jaar uit.