Collector’s Edition Stardew Valley voor consoles

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Collector’s Edition Stardew Valley voor consoles

Na het verschijnen van Stardew Valley op zowel pc als console in 2016 kondigt Chucklefish nu aan dat er binnenkort een collector’s edition zal verschijnen. Deze kun je vanaf 13 april in de winkel kopen. Je leest het goed: dit wordt geen digitale release, maar een fysieke kopie.

Chucklefish heeft vorig jaar de game die ConcernedApe ontwikkelde digitaal uitgebracht voor pc en later ook voor de consoles. Nu brengt de uitgever met behulp van 505 Games de game nog eens uit voor de PlayStation 4 en Xbox One in de vorm van een collector’s edition. Straks kun je Stardew Valley in de winkel kopen, omdat dit een fysieke uitgave wordt die je tegen die tijd voor ongeveer 30 euro kunt kopen.

De collector’s edition bevat, naast de game zelf, ook de soundtrack. Een poster van de map van Pelican Town zit er natuurlijk ook bij. Daarnaast krijg je de Stardew Valley Guidebook, geschreven door Kari Fry en Ryan Novak. Hierin staan onder andere waar je potentiële vrienden en vriendinnen (niet) van houden en hoe je ze kunt verleiden. Deze gids kost los van de game alleen al 29 dollar.

Vanaf 13 april kun je de Stardew Valley Collector’s Edition in de winkel kopen voor PlayStation 4 en Xbox One.