Collector’s Edition Metal Gear Solid V voor Xbox One geannuleerd in Benelux

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Collector’s Edition Metal Gear Solid V voor Xbox One geannuleerd in Benelux

Als jij een van de personen was die met smacht zat te wachten op je Collector’s Edition van Metal Gear Solid V: The Phantom Pain voor je Xbox One, dan zul je misschien al treurig nieuws in je mailbox hebben ontvangen. De extra rijkelijk uitgevoerde Xbox One versie van de game zal namelijk niet richting de Benelux komen. PlayStation 4 bezitters hebben meer geluk.

Inmiddels heeft een van Nederlands grootste verkooppunten van de game, Bol.com, op hun website het onfortuinlijke nieuws al gemeld

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – Collector’s Edition voor Xbox One gaat door Konami helaas niet geleverd worden. Overige edities verschijnen wel gewoon op dag van release.”

Het komt er voor de Xboxers op neer dat ze genoegen zullen moeten nemen met de Day One Edition, of ze zullen zich moeten richten op importversies van de game, waar er naar alle waarschijnlijkheid niet veel meer van te vinden zijn, of tegen woekerprijzen. Mensen die de PlayStation 4 versie hebben besteld kunnen opgelucht ademhalen, deze versie komt wel gewoon naar de Benelux. Had je nog interesse in de Collector’s Edition van deze game, maar nog niet gepre-orderd, dan heb je waarschijnlijk alsnog pech. De CE is namelijk al een behoorlijke tijd uitverkocht.