Clock Towers spirituele vervolg heet NightCry

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Clock Towers spirituele vervolg heet NightCry

Tijdens de Tokyo Game Show werd de horrogame nog aangekondigd als ‘Project Scissors’, maar Nude Marker heeft nu bekendgemaakt dat het spirituele vervolg op Clock Towers de naam NightCry krijgt.

NigthCry is een horrorgame die zich afspeelt op een luxe cruiseschip, waar mysterieuze en nogal huiveringwekkende moorden plaatsvinden. De speler moet proberen te achterhalen wie de moordenaar is en ondertussen ook nog zichzelf en de onschuldige medepassagiers proberen te beschermen.

De teasertrailer, welke hierboven te zien is, is geregisseerd door Takashi Shimizu, ook wel bekend van de horrorfilm The Grudge. Shimizu is tevens de creative director van NightCry. Een ander bekend gezicht dat aan de game werkt is Masahiro Ito, die zorgde voor het creative en enviromental design van de horrorfilm Silent Hill.

NightCry wordt geregisseerd door Hifumi Kouno, die ook voor de eerste twee Clock Tower games verantwoordelijk was. De horrorgame zal uitkomen voor iOS, Android en PSVita. De releasedatum is nog onbekend.