Cities: Skylines tijdelijk gratis te spelen

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Cities: Skylines tijdelijk gratis te spelen

Wie sinds 2015 niet de kans heeft gekregen om Cities: Skylines te testen, heeft nu geluk. De game is aankomende dagen namelijk tijdelijk gratis te spelen via Steam. Daarnaast worden er fikse kortingen gegeven op allerlei edities van de game. 

De in 2015 verschenen citybuilding-game Cities: Skylines is tot en met zondag gratis te spelen via Steam. Iedereen die in het bezit is van een geldig Steam-account, kan de razend populaire game dus gratis uittesten. Naast de proefperiode kunnen spelers de game tot en met 12 februari met flinke kortingen aanschaffen.

Zo wordt de Standard Edition met 75% korting aangeboden waardoor de game nog maar € 6,99 kost. Ook de Deluxe Edition wordt met 75% korting aangeboden, waardoor deze maar € 9,24 kost. De andere bundels en uitbreidingen voor de game worden net als de volledige games afgeprijsd. Cities: Skylines werd vooral geprezen om zijn realistische weergaven van steden en infrastructuur. Naast een pc-versie kwam er in 2017 ook een versie uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.