Cities: Skylines kondigt nieuwe uitbreiding aan met trailer

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Cities: Skylines kondigt nieuwe uitbreiding aan met trailer

Het 2-jarig jubileum van Cities: Skylines is nog maar een paar dagen weg, maar fans van de game hebben nu al iets te vieren. Uitgever Paradox Interactive kondigde vandaag middels een trailer een nieuwe uitbreiding aan, met de naam Mass Transit.

Op 10 maart is het twee jaar geleden dat Cities: Skylines verkrijgbaar werd voor pc en sindsdien hebben al diverse uitbreidingen de revue gepasseerd. Zoals Natural Disasters, waarbij grote natuurrampen de game binnenkwamen. Binnenkort kunnen spelers aan de slag met de nieuwste uitbreiding, die de naam Mass Transit heeft meegekregen. Deze aankondiging kwam niet alleen, want op het YouTube-kanaal van Paradox Interactive verscheen bovenstaande trailer. Hoewel deze nog niet zoveel lijkt te zeggen, biedt deze ons al wel een blik op dat wat komen gaat in Mass Transit.

De uitbreiding komt met diverse nieuwe dingen, maar de nadruk lijkt hem met name te liggen op nieuwe manieren van openbaar vervoer. Zo kunnen jouw inwoners zich binnenkort verplaatsen door middel van veerboten, kabelbanen en monorails. Daarnaast wordt er ook ingespeeld op deze nieuwe opties door nieuwe scenario’s aan te bieden gevuld met nieuwe problemen en uitdagingen. Voor de volledige lijst van details kun je terecht op de officiële site van de game.