Chinees bedrijf komt met projector dock voor Nintendo Switch

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Chinees bedrijf komt met projector dock voor Nintendo Switch

De Chinese start-up Yesojo komt met een projector dock voor de Nintendo Switch. Dat heeft het bedrijf vandaag aangekondigd. Wanneer de Ojo-dock zou moeten verschijnen en of deze überhaupt naar het Westen komt, is nog maar de vraag.

Hoewel de Switch een ideale console is voor onderweg, wordt het al erg krap om met meer dan twee spelers om de console heen te zitten. De Ojo moet daar een oplossing voor bieden met een geïntegreerde projector in de dock.

Yesojo Ojo dock 
 Pixel Vault

De projector zou volgens de producent het equivalent van een 120 inch beeldscherm op een sterkte van 200 lumen moeten weergeven. Daarnaast zou het ingebouwde speakers hebben, een ingebouwde batterij van 20.000 mAh en verschillende in- en uitgangen.

Interessant genoeg zou de projector zonder extra stroomkabel moeten werken. De batterij zou voldoende zijn voor vier uur aan gaming zo claimt de producent op een eerste afbeelding. Deze zou echter ook gebruikt kunnen worden om je Switch op te laden.

Eerste beelden van de projector zijn hierboven te bekijken, gepubliceerd door Yesojo op Twitter. Later dit jaar zou er een crowdfundingcampagne moeten starten, maar of de dock ooit het licht zal zien, is nog maar de vraag. Daarnaast valt het te betwijfelen of de dock ooit naar Europa komt.