Chair en JJ Abrams werken aan nieuwe spionage-game

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Chair en JJ Abrams werken aan nieuwe spionage-game

JJ Abrams, regisseur van onder andere Star Wars: The Force Awakens, werkt aan een nieuwe game genaamd Spyjinx. Dit keer doet hij dat samen met Chair Entertainment, de studio achter onder andere Infinity Blade en Shadow Complex. Dit maakte Epic Games, eigenaar van Chair, vandaag bekend.

In een video op het officiële YouTube-kanaal van de game werd de samenwerking bekendgemaakt. Spyjinx zal een strategie-game worden met RPG-elementen, welke zich afspeelt in de duistere wereld van de spionage. Veel meer details dan dat ontbreken echter momenteel nog.

Wat we wel weten, is dat de game in eerste instantie voor de pc, tablets en smartphones moet gaan verschijnen. Daarnaast ziet Chair de game het liefst op ieder mogelijk platform verschijnen, maar of dat haalbaar is, is momenteel nog de vraag.

Chair werkt samen met Bad Robot, de productiestudio van JJ Abrams. In hoeverre Abrams betrokken zal zijn, is nog onduidelijk, al weten we al langer dat de studio in de wereld van games wil duiken. Zo zagen we recentelijk een nieuwe modus voor Team Fortress 2 ontwikkeld door de studio. Mensen die geïnteresseerd zijn in de game kunnen zich momenteel inschrijven op de website van de game.