CD Projekt Red gaat samenwerking aan met Digital Scapes

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
CD Projekt Red gaat samenwerking aan met Digital Scapes

Dat CD Projekt Red bezig is met Cyberpunk 2077 is inmiddels lang en breed bekend. De game moet een first-person singleplayer-ervaring worden in een cyberpunkwereld. Nu duiden de aanwijzingen er alleen op dat er misschien ook multiplayer in de game komt.

In een officieel bericht op de website van CD Projekt Red heeft de ontwikkelaar bekendgemaakt dat het de samenwerking is aangegaan met Digital Scapes. De Canadese studio staat bekend voor haar werk aan franchises zoals Warhammer 40.000, Dying Light, Prototype en Company of Heroes. Volgens Michał Nowakowski van CD Projekt Red heeft Digital Scapes veel ervaring en kennis die hen kan helpen met het ambitieuze Cyberpunk 2077.

“Cyberpunk 2077 is our most ambitious project to date and we work hard every day to make it a creative and technological achievement. The Digital Scapes team brings aboard a lot of talent, experience and technical knowledge, and I’m very confident our long-term cooperation will add plenty to the game,”

Omdat Digital Scapes veel ervaring heeft met het maken van multiplayergames gaat het gerucht nu rond dat er misschien toch wel multiplayer naar Cyberpunk 2077 komt. Of dit het geval is, komen we vanzelf te weten wanneer de game uitkomt.