Castlevania krijgt derde seizoen op Netflix

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Castlevania krijgt derde seizoen op Netflix

In een interview met DigitalSpy heeft stemacteur Richard Armitage bevestigd dat er een derde seizoen komt van de Netflix-adaptatie van Castlevania. De serie is gebaseerd op Castlevania 3: Dracula’s Curse. 

De stemacteur die de rol van Trevor Belmont speelt in de serie heeft naast het bevestigen van seizoen drie ook meer informatie gegeven over de inhoud van het tweede seizoen. Zo geeft hij aan dat de zoon van Dracula en Trevor Belmont veel gaan samenwerken en dat het echt interessant gaat worden nu ze elkaar hulp aanbieden. Armitage geeft ook aan dat hij het gevoel heeft dat Castlevania ook in live-action goed zou werken. Er zijn namelijk niet veel vampierenhelden die ook veel humor hebben, aldus Richard Armitage.

De serie is gebaseerd op Castlevania 3: Dracula’s Curse. Hierin gaat Dracula wraak nemen op de gehele mensheid omdat deze de moord van zijn vrouw zou hebben veroorzaakt. Het karakter Trevor Belmont is de laatste afstammeling van een lijn aan beroemde monsterjagers. Doordat hij de laatste overgebleven monsterjager is hebben de mensen van Wallachia alle hoop op hem gevestigd. Trevor Belmond zit echter niet te wachten op deze taak.