Cast van Death Stranding is aanwezig tijdens de Game Awards

Cast van Death Stranding is aanwezig tijdens de Game Awards

De Game Awards zijn weer in aantocht en sinds vorig jaar is dit toch weer een spannende tijd voor Death Stranding-fans. Vorig jaar werd tijdens de Game Awards van 2016 namelijk bekendgemaakt dat Mad Mikkelsen een rol speelt in de game en kregen we de eerste gameplay te zien. Wat kunnen we dit jaar van Kojima verwachten?

Hideo Kojima, Guillermo del Toro en Norman Reedus zijn dit jaar bij de Game Awards aanwezig. Dit is in de afgelopen dagen bekendgemaakt via Twitter posts van Geoff Keighley, de producent van de Game Awards. Later werd ook bekendgemaakt dat tenminste een deel van de Game Awards wordt gepresenteerd door Norman Reedus.

Vorig jaar kregen we een van de eerste beelden van Death Stranding te zien tijdens de Game Awards. Hierdoor kregen we te weten dat Norman Reedus en Mad Mikkelsen grote rollen spelen in de aankomende game van Hideo Kojima. Wie benieuwd is of er dit jaar ook iets rondom deze game bekend wordt gemaakt tijdens de Game Awards, kan donderdagnacht hier de livestream volgen. Vergeet niet een flinke pot koffie te zetten, want de show begint om half drie ’s nachts.