Carmageddon: Max Damage komt dit jaar naar consoles

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Carmageddon: Max Damage komt dit jaar naar consoles

Carmageddon keert later dit jaar terug naar de consoles. Ontwikkelaar Stainless Games heeft vandaag bekendgemaakt dat Carmageddon: Max Damage dit jaar nog voor Xbox One en PlayStation 4 moet verschijnen. Een pc-release komt ook, maar wanneer is nog onduidelijk.

Het nieuwste deel in de Carmageddon-serie werd vandaag met een trailer aangekondigd. Zoals gebruikelijk in de serie zal ook in Carmageddon: Max Damage flink wat geweld met voertuigen centraal staan. Spelers hebben de keuze uit meer dan 30 verschillende voertuigen om zo veel mogelijk schade aan te richten in een selectie aan omgevingen. De game zal naast normale races ook een carrièremodus krijgen, een reparatiesysteem voor de wagens en online multiplayer.

De game zal in eerste instantie voor de huidige generatie consoles verschijnen. Een pc-release zal volgen, maar Stainless Games kon nog niet bekendmaken wanneer deze zou verschijnen. Wel gaf de ontwikkelaar aan op Steam dat kopers van Carmageddon Reincarnation de game gratis zullen krijgen wanneer deze verschijnt.