Captain Cold krijgt eigen gameplaytrailer voor Injustice 2

archief
Twan Alofs op 20 januari 2020
Captain Cold krijgt eigen gameplaytrailer voor Injustice 2

Op 16 mei verschijnt Injustice 2, het vervolg op Injustice: Gods Among Us. De laatste tijd heeft Warner Bros ons elke week een nieuwe trailer laten zien en ook deze week is dat niet anders.

Waar er vorige week nog een trailer verscheen met daarin vier schurken, is er nu voor één daarvan een eigen trailer. Captain Cold is daarbij de gelukkige. In de nieuwste trailer zien we hoe hij in gevecht is met verschillende karakters uit de game. Zo zien we onder andere Bane en Green Lantern het onderspit delven tegen Captain Cold. Tevens krijgen we inzicht in de verschillende aanvallen die deze schurk kan doen.

Zo is Captain Cold onder andere uitgerust met een soort ijspistool waarmee hij grote stukken ijs kan afvuren of als schild kan plaatsen. Ook zien we dat hij tegenstanders tijdelijk kan bevriezen om zo een aanval uit te voeren. Hoeveel impact al deze aanvallen hebben, is nog niet duidelijk. In de trailer zien we de levensbalken van de karakters namelijk nog niet in beeld. Hierdoor is het niet in te schatten hoeveel schade elke aanval doet.

Injustice 2 ligt op 16 mei in de winkels en verschijnt voor de Xbox One en PlayStation 4.