Capcom Vancouver werkt aan twee onaangekondigde games

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Capcom Vancouver werkt aan twee onaangekondigde games

Capcom Vancouver, het team achter onder andere Dead Rising 2 en Dead Rising 3, zou aan twee nog onaangekondigde games werken. Dit blijkt uit vacatures voor nieuwe posities binnen het team. De games zouden gebruik maken van Epic’s Unreal Engine 4.

Kellen Haney, actief bij Capcom, geeft op de Capcom Unity-blog aan dat het team op zoek is naar een hoop nieuwe ontwikkelaars voor allerlei verschillende posities:

Jullie zijn waarschijnlijk wel bekend met de bekroonde Dead Rising-franchise. Vandaag heeft het team achter de game goed nieuws voor jullie. Ze werken namelijk samen met Epic Games om de Unreal Engine 4 te gebruiken voor hun aankomende projecten en dus zijn ze opzoek naar nieuwe medewerkers!

Uit de vacaturesite van Capcom blijkt dat het team in Vancouver aan twee verschillende projecten zijn, al zijn beide nog niet aangekondigd. Voor deze projecten zoeken ze ‘slimme, gepassioneerde en toegewijde mensen die mee willen werken aan open-wereld actie games’. De kans is dus aanwezig dat we een vervolg krijgen op Dead Rising, of mogelijk een game in dezelfde richting. Capcom heeft verder echter nog niets bekendgemaakt over de nieuwe games, dus op verder informatie zullen we nog even moeten wachten.